Hívás:

+36 30 968 8694

Cart

Stabilizált Folyékony Oxygén (O4), – pipettás 50ml

8400 Ft

Dr. Oxygén – stabilizált oxigén (O4) a testnek azon területein oldja meg a problémákat, ahol éppen oxigénre van szükség. Mint például:

  • A vírusok, baktériumok és gombásodás megsemmisítésénél. Fertőtlenít (szájüregben, homloküregben, tüdőben, emésztőszervekben, vagy éppen a bőrön).
  • Az izomzatban, ahol szükség van az oxigénre az energiatermeléshez a sejtekben (amikor futunk, azért lélegzünk szaporábban és ver a szívünk sebesen, mert többlet oxigénre van szükségünk)
  • Az agyműködésében (magas hegyeken ahol ritka a levegő, azaz kevés az oxigén, a hegymászóknak látomásaik vannak) ahol védelmet biztosíthat különböző agyi katasztrófákkal szemben.
  • A stressz szervekre ható feszültség feloldásában, mivel stressz hatására az erek összehúzódnak és a test kevesebb oxigénhez jut. Gondoljunk csak arra, hogy komoly megrázkódtatásnál miért mondják azt, hogy „Lélegezz mélyeket!”. Az oxigén részt vesz a test ellazulási folyamatában.

965 készleten

Cikkszám: 5999887687006 Kategória:
Ossza meg ezt a terméket

Leírás

Dr. Oxygen stabilizált folyékony oxigénnel dúsított ivóvíz alapú ital. Az oxigénnek többféle előfordulási formája van a természetben. A levegőben található a kétatomos oxigénmolekula (O2), és a légkörben található ózon (O3). A tetraoxigént (O4) még szakmai körökben is alig ismerik, hiszen a tudományos világ is csak 2006-ban fedte fel ennek a kémiai formának a létezését.

Két tényező teszi kiemelkedővé a stabilizált folyékony oxigént, az O4-et, ami a speciális gyártástechnológiának (csúcstechnológiának) az eredménye.

  1. Az oxigén a nyálkahártyán keresztül felszívódik, hozzáférhető testünk számára, és a bőrön is kiválóan szívódik fel, és jelen van kémiai reakció nélkül.
  2. A folyékony oxigén pH értéke (7,4) teljesen biztonságos, enyhén lúgos tartományban van.

A stabilizált folyékony oxigén általában 10%-os koncentrációban kerül forgalomba. Ez azt jelenti, hogy 1 000 000 víz molekulára 100 000 (ppm) négyatomos oxigén molekula jut. A gyártási alapanyag a víz és nátrium-klorid (só). A vízhez hozzáadott nátrium-klorid növeli a víz elektromos vezetőképességet és segíti a gyártási folyamatot, mely leválasztja a vízmolekuláról az oxigént, és stabilizálja az oxigént a vízben. A gyártási folyamat alapanyaga tehát a kórházak által is használt sóoldat. Tudhatjuk még azt is, hogy a sóoldat egy elektrolízises folyamaton megy keresztül, majd ezt követően kiszűrik az oldatból a nátrium-kloridot.

NYILATKOZAT A közölt információ pusztán tájékoztatási, és felhasználási célokat szolgál. A Stabilizált Folyékony Oxigént 1990 óta különböző egyetemeken és nagy becsben álló laboratóriumokban tesztelték világszerte. Nincs még egy olyan, aktivált oxigént tartalmazó táplálékkiegészítő, amely ennyi vizsgálaton és kiértékelésen ment volna keresztül. A kutatások megállapították, hogy az semmilyen mértékben nem mérgező, és táplálékkiegészítőként való használata teljesen biztonságos.

Az üveg tartalma: 50 ml tisztított víz, tetraoxigén, és nyomokban tartalmazhat natrium-kloridot.Az érvényben lévő hatályos jogszabályok szerint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban nem lehet egészségre vonatkozó állításokat tenni, csakis tudományos bizonyítékok alapján, és a megfelelő hatóság jóváhagyásával. Ugyanakkor a táplálékkiegészítők gyártói állíthatják, hogy a termékük hatással van a test szerkezetére vagy működésére. Az oxigén nem gyógyít, csak éltet.

Javasolt fogyasztása: 3 x 10 csepp 2 dl tiszta vízbe cseppentve, étkezés előtt 30 perccel. Figyelem! Kizárólag vízzel vagy víz hígítása nélkül fogyasztható!

Túladagolási veszélye nem ismert.

Szavatossági idő: 2 év

Származási hely: USA.

Az üveg tartalma 50 ml, ami kb. 750 csepp

További információk

Tömeg 0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Stabilizált Folyékony Oxygén (O4), – pipettás 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük