Hívás:

+36 30 968 8694

Cart

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

MŰKÖDŐVITAMINOK SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A kialakult helyzet miatt a szállítások módosultak. Mindig a lehet legjobb és leggyorsabb megoldást fogjuk Önnek megkeresni. A visszaigazolás után mindenképpen jelezni fogjuk Önnek, hogy melyik futár céggel tudjuk küldeni Önnek a megrendelt termékeket. Köszönjük a türelmét és a megértését! Vigyázzunk egymásra!

Személyes átvétel telephelyünkön

Jelenleg ez még nem megoldott.

Csomagküldő.hu csomagpontra történő kézbesítés

Megrendelését az Ön által megadott Csomagküldő csomagpontra kézbesítjük.
A csomag megérkezéséről Ön SMS-ben és e-mail-ben kap tájékoztatást. A megrendelés átvételére a csomagpontra való érkezést követő 72 órán belül van lehetőség. Szállítási idő 1-3 munkanap.

Házhoz szállítás MPL rendszerén keresztül

MPL Postán maradó szállítás

A postán maradó csomag szolgáltatás lényege, hogy a futár nem hozza házhoz a csomagot, hanem Ön fárad be az Ön által kiválasztott legközelebbi postára, és személyesen hozza el csomagját. Így nem kell várnia a futárt.

MPL Posta Csomag házhoz-kézbesítés

Magyar Posta Logisztika szolgáltatásával Ön házhoz kérheti a megrendelt termékeit. Már akár másnapra (munkanap) el tudja Önnek juttatni a Posta a megrendelését.

Házhoz szállítás díjszabása

A kiválasztott szállítási módoknál jól láthatóak a szállítási díjak.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!