G&G PH-BARÁT C-VITAMIN FORMULA ENZIMEKKEL ÉS GYÓGYNÖVÉNYEKKEL 120 KAPSZULA (G&G)
8500 Ft
Out of stock
Description
Miben segít?
- érzékeny gyomrúak esetében kiküszöböli a C-vitamin szedéssel kapcsolatos esetleges kellemetlenségeket
- megelőzi a megfázást
- antioxidáns hatása révén védi a sejteket, fiatalítja a bőrt
- energizáló hatású, támogatja az idegrendszer működését
- csökkenti a vérnyomást
- hozzájárul a fogak, a fogíny, a csontok és az ízületek egészségéhez
- segíti a sebgyógyulást
- természetes hashajtó
- természetes antihisztamin, enyhíti az allergiás tüneteket
- segíti az ásványi anyagok felszívódását
Termékleírás:
A pH-barát C-vitamin egy olyan formula, melyet azoknak terveztek, akik valamilyen oknál fogva érzékenyebbek a C-vitamin pótlásra. Néhányan a hagyományos C-vitamin bevitele után gyomorfájdalomra, hasmenésre vagy egyéb kellemetlen tünetekre panaszkodnak. A G&G által kifejlesztett új C-vitamin Formula azonban olyan összetevőket tartalmaz, melyek támogatják és fokozzák a C-vitamin feldolgozását és hasznosulását szervezetünkben anélkül, hogy a kellemetlen tünetek jelentkeznének. A C-vitamin talán az egyik legismertebb vitamin és a legnépszerűbb étrend-kiegészítő. Megtalálható nagyon sokféle zöldségben, gyümölcsben és erőteljes antioxidáns hatása miatt széles körben használják szerte a világban.
A kalcium aszkorbát a C-vitamin egyik formája, melyet arra használnak, hogy csökkentsék a vitamin savasságát és ezáltal az esetleges emésztőrendszerbeli irritációt. Habár a kalcium aszkorbát formátuma eltérő a standard C-vitaminétól, a legfrissebb kutatások azt mutatták, hogy az antioxidáns hatása ugyanolyan, míg a szájon át történő bevitelkor bioaktivitása magasabb a különböző emésztőrendszeri problémákkal küzdő emberek esetében. A G&G pHbarát C-vitamin Formulája természetesen kalcium aszkorbátot tartalmaz.
Az optimális emésztés és felszívódás érdekében a készítményben emésztőenzimek is találhatóak: a szénhidrátok lebontásáért felelős amiláz, a zsírok lebontásáért felelős lipáz és a fehérjék lebontásáért felelős proteáz enzim.
A kalcium aszkorbáton és az emésztőenzimeken túl, a formula 11-féle gyógynövényt és növényi kivonatot is tartalmaz a maximális hatás elérése érdekében:
– Az aloe vera hatásosan alkalmazható a gyomor és bélnyálkahártya védelmében, sőt fekélyek esetében is segíthet.
– A lucernában megtalálható az emésztés 8 fontos enzimje. Gazdag U-vitaminban, melyet gyakran használnak a peptikus fekély kezelésénél, továbbá alkalizáló hatása jól közömbösíti a gyomorsavat.
– A fekete áfonya kíméli és támogatja a bélnyálkahártyát, ezzel segít kordában tartani a krónikus bélhurutot, a hasmenést vagy a bélfertőzéseket és más emésztési zavarokat is.
– Fokhagyma: természetes antibiotikum, képes elpusztítani a Helicobacter pylori nevű káros baktériumot, amely összefüggésbe hozható különböző emésztőrendszeri fertőzések és fekélyek kialakulásával.
– Az MSM segíthet az emésztőrendszer bélésének újbóli kialakításában és az egyes élelmiszerek gyulladásos/allergiás reakcióinak csökkentésében.
– Borsmenta levél: nagyon jól működik emésztési zavarok, puffadás és bélgörcsök ellen. A benne található mentol ellazítja az emésztőszervek falát borító izomzatot és serkenti az anyagcserét.
– Vörös szil kéreg: bevonat képző hatásának köszönhetően védi a gyomor nyálkahártyáját, fájdalomcsillapító hatású, ráadásul serkenti a további nyálka képződését, amely hatása miatt gyakran alkalmazzák a reflux tüneteinek enyhítésére is.
– Búzafű: kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma miatt erőteljesen lúgosít, továbbá széles spektrumú gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és salaktalanító hatása is ismert.
– Fehér fűzfa kéreg: tannin tartalma miatt enyhíti a gyomorpanaszokat. Gyulladáscsökkentő és emésztést serkentő hatása miatt ajánlott.
– Cékla: magas nitráttartalmának köszönhetően védi a gyomorfalat és stimulálja a gyomor nyálkahártyájának védőmechanizmusát.
– Sárgarépa gyökér: bélkímélő ballasztanyagokat tartalmaz, tehát jól alkalmazható gyomor- és bélnyálkahártya-gyulladásra való hajlam esetén.
Próbálja ki Ön is a G&G új pH-barát C-vitamin Formuláját!
Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.
Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez. A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.
A több, mint 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket.
Öszetevők (1 növényi kapszulában):
kalcium aszkorbát (C-vitamin) 450mg, amiláz enzim 5mg, lipáz enzim 5mg, proteáz enzim 5mg, lucerna 1mg, aloe vera (200x koncentrátum) 1mg, fekete áfonya 1mg, fokhagyma 1mg, MSM 1mg, borsmenta levél 1mg, vörös szil kéreg 1mg, búzafű 1mg, fehér fűzfa kéreg 1mg, cékla 500µg, sárgarépa gyökér 500µg
Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?
igen, vegánoknak is
Szedési javaslat:
napi 1-2 kapszula evés után 1-2 órával
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!