Hívás:

+36 30 968 8694

Cart

Amino Primo 100% aminosav (300 tabl)

9990 Ft

A test alapvető építőkövei, ideális arányban. 100% esszenciális aminosav étrend kiegészítő. Nem tartalmaz adalék illetve segédanyagokat. Egy doboz tartalma 300 tabletta. Napi ajánlott adagja 10-20 gramm (10-20 tabletta).

 • Gluténmentes
 • Laktózmentes
 • Adalékanyag mentes
 • Cukormentes
 • Színezékmentes
 • Vegán
A_betegsegenek_oka_8_hianyzo_tapanyagIngyen letölthető E-BOOK

 • Tápértéke: Elhanyagolható mennyiségű (< 0.1kCal/100g)
 • Javasolt napi fogyasztás: szedjen napi 5-10 tablettát étkezések között.
 • Szükség esetén növelje meg napi bevitelt egy újabb adaggal.
 • Éhgyomorra a legelőnyösebb, de étkezéssel együtt is fogyasztható.
 • Kerülje a nagy adag egyébb étrendi fehérjékkel egyszerre történő bevitelt a jobb hasznosítás érdekében.
 • A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.
Ossza meg ezt a terméket

Leírás

100% esszenciális aminosav

Az Amino Primo esszenciális aminosav tabletta ideális arányban tartalmazza a felnőtt szervezet igényét a nyolc fehérje építő aminosavból. Ezek a fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin, triptofán és a valin. (esszenciális = alapvető fontosságú, főfontosságú, lényeges)

Amikor ezeket a tápanyagokat ideális arányban fogyasztjuk az azt jelenti, hogy nem vesznek részt a test anyagcseréjében – egyszerűen szólva nem válik kalóriává – hanem kizárólag a test fehérjéinek felépítésére fordítódik. Mivel a természetben előforduló proteinek aminosav aránya közel sem ideális ebből a szempontból, ezért az elfogyasztott fehérje nagy része kalóriává alakul és csak kisebb része képes az emberi fehérjék felépítésére fordítódni.

Amino Primo napi ajánlott mennyiség: 10-20 gramm (10-20 tabletta)

Fehérje vagy aminosav?

Az emésztés folyamán az elfogyasztott fehérjék alkotóelemeikre bontódnak, mígnem utolsó lépésként önálló aminosavakra esnek szét. Ekkor a fehérje emésztése befejeződik, és megkezdődhet a második fázis: az aminosavak felszívódhatnak a bélsejteken keresztül, és bekerülhetnek a véráramba. Ezeket az önálló aminosavakat a vér direkt módon odaszállítja a fehérje szintézis helyszínére.

Együnk fehérjeporokat, amelyeket előbb még megkell emésztenünk, vagy fogyasszuk az azonnal felszívódó esszenciális aminosavakat, megkímélve az emésztőrendszert az emésztés nehézkes folyamatától? A válasz egyértelmű.

Amino Primo adalékanyagok nélkül!

Nincs jó recept minőségi alapanyagok nélkül. Ugyanúgy nincs valódi egészség a test számára szükséges építőelemek nélkül sem.

100% esszenciális aminosav, nem tartalmaz adalék illetve segédanyagokat. Egy doboz tartalma 300 tabletta. Napi ajánlott adagja 10-20 gramm (10-20 tabletta).

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

OGYÉI-szám: 28380/2022

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amino Primo 100% aminosav (300 tabl)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük